0
Konuşmacı
0
Katılımcı
0
Gün
0
Program
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler
Kurullar
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Kurullar
-
Prof.Dr. Derya ÖZSAVCI
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Doç.Dr. Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Prof.Dr. Hatice KÜBRA ELÇİOĞLU
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Prof.Dr. Gülden Zehra OMURTAG
İstanbul Medipol Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Prof.Dr. Gülderen YANIKKAYA DEMİREL
Yeditepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi TÜRKİYE, Türkiye
-
Prof.Dr. İlhan YAYLIM
İstanbul Üniversitesi Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü, Türkiye
-
Doç.Dr. Esra TATAR
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Dr.Öğr.Üyesi Enver ÇIRACI
Biruni Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Dr.Öğr.Üyesi Burçak GÜRBÜZ
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
-
Dr.Öğr.Üyesi Turgut ŞEKERLER
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye
Etkinlik Konuları
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Etkinlik Konuları
Mikrobiyota ve Klinik Önemi
Mikrobiyota ve Beslenme İlişkisi
Diyetisyen Gözüyle Mikrobiyota
Davetli Konuşmacılar
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Davetli Konuşmacılar
Program
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Program
-
09:30 - 10:00
Kayıt (Çay Kahve İkramı)
09:30-10:00 Açılış (Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı) Doç.Dr.Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR (Sempozyum Eş Başkanı) Prof.Dr. Hatice KÜBRA ELÇİOĞLU (MÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı) Prof.Dr. Mustafa KURT (Marmara Üniversitesi Rektörü)
-
-
10:00 - 10:15
Kahve Arası
-
-
10:15 - 12:30
I. Oturum : Mikrobiyota ve Klinik Önemi
Oturum Başkanları: Prof.Dr. Ayşen YARAT-Prof.Dr.Gülgün TINAZ 10:15-10:45 İkinci Beyin Mikrobiyota Doç.Dr.Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR (Sempozyum Eş Başkanı) 10:45-11:15 Obezite ve Mikrobiyota İlişkisi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça KAYA
-
-
11:15 - 11:30
Kahve Arası
-
-
11:30 - 12:30
I. Oturum Devamı
11:30-12:00 Doğal ve Kazanılmış Bağışıklık İle Mikrobiyota İlişkisi Prof.Dr.Gülderen YANIKKAYA DEMİREL (Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi) 12:00-12:30 Mikrobiyota ve Klinik Araştırmalar Dr.Semra TAMER LEVENT (Biruni Laboratuvarları, İstanbul)
-
-
12:30 - 13:45
Öğle Yemeği
-
-
13:45 - 17:45
II. Oturum: ''Mikrobiyota ve Beslenme İlişkisi''
Oturum Başkanları: Prof.Dr. Derya ÖZSAVCI, Prof.Dr.Hatice KÜBRA ELÇİOĞLU 13:45-14:10 Voonka Kids Uydu Sempozyumu ''Mikrobiyotada Simbiyozun Gücü'' Prof.Dr. Murat BAŞ (Acıbadem Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü) 14:15-14:45 Nörodejeneratif Hastalıklar ve Mikrobiyota Dr.Öğr.Üyesi Enver ÇIRACI(Biruni Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi) 14:15-15:15 Yeni Nesil ve Yerli İzolat (ata suşu) Probiyotikler Nasıl Fark Yaratacak Uzman Eczacı Hülya KAYHAN (Art de Huile Kurucusu)
-
-
15:15 - 15:30
Kahve Arası
-
-
15:30 - 16:30
II. Oturum Devamı
15:30-16:00 Öbiyozis ve Disbiyozis Prof.Dr. Murat BAŞ (Acıbadem Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü) 16:00-16:30 Geçmişten Günümüze Probiyotikler Dr.Öğr.Üyesi Pervin RAYAMAN (MÜ Eczacılık Fakültesi )
-
-
16:30 - 16:45
Kahve Arası
-
-
16:45 - 17:45
III. Oturum: İnteraktif Oturum: Diyetisyen Gözüyle Mikrobiyota
Oturum Başkanları: Prof.Dr.Derya ÖZSAVCI, Doç.Dr. Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR İnteraktif Oturum Konuşmacılar Dyt. Havva DAŞTAN Dyt. Rabia ELa ERTEM Dyt. Aylin BOLAT Dyt. Sevil MENEKŞE
-
-
17:45 - 18:00
Teşekkür Konuşması ve Kapanış
Prof.Dr.Derya ÖZSAVCI (Sempozyum Eş Başkanı)
-
Önemli Tarihler
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Önemli Tarihler
-
22.03.2022
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler
Katılım/Fiyat Bilgileri
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Katılım/Fiyat Bilgileri
Kayıt süresi dolmuştur.
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu
Destekleyenler
Galeri
Mikrobiyotada Güncel Gelişmeler Sempozyumu Galeri
İletişim Bilgileri
sempozyummikrobiyota@gmail.com
Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya ABD M.Ü. Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Başıbüyük Yolu, 34854 4/A, Başıbüyük/İSTANBUL
İletişim Sorumlusu : Dr.Öğr.Üyesi Turgut ŞEKERLER